Lite skönare, lite varmare

Om C56

Vi är en fullservice inbound marketingbyrå som är lite skönare, lite varmare och lite roligare.

Och som verkligen bryr sig. Vi hjälper varumärken att växa genom att kombinera kick-ass design och banbrytande strategi, kort och gott inbound marketing.

Men eftersom vi håller hus långt utanför boxen, lite närmre horisonten, närmre bestämt i Karlskrona – har vi en annan utsikt och kan bidra med andra perspektiv. Passande i sammanhanget arbetar vi efter uttrycket ”Strive for great, not for big”. Att bygga ett bra varumärke handlar om att skapa positiva känslor och associationer till det – och det fungerar ungefär som det fungerar med människor generellt. Du vill inte vara som den personen som gapar högst och postar för många selfies. Inte heller vill du vara opersonlig och vända kappan efter vinden. Du behöver ha din speciella personlighet, och du måste kunna föra en dialog med människor och tillföra något relevant och spännande i deras liv. 🦄

Det finns som bekant flera former av kommunikation, både verbal och visuell. Hur, var och när du kommunicerar avgör hur människor kommer att uppleva ditt varumärke, vilka känslor det kommer att förknippas med. För att skapa de känslor hos din målgrupp som gynnar din affär bäst, krävs dock ett strategiskt arbete bakom – och det är här vi kommer in i bilden. Vi tar fram en skräddarsydd kommunikationslösning som håller hela vägen, vi skapar varumärken som ger feeeeling. 🔥

Med passion och mod

Vi tar vårt arbete på största allvar, utan att ta oss själva på största allvar.

Regel nr 1 för en inboundbyrå som oss: Ett varumärke är inte en produkt eller tjänst.

Ett varumärke är upplevelsen av en produkt eller tjänst. Ett varumärke är känslorna vi har inför det.

Känslor finns där hela tiden, överallt, i oss alla. De styr de flesta av våra beslut, vare sig vi vill eller inte. Både i valet av vänner och partners – men också vilka varumärken vi tycker om. Att bygga bra varumärken handlar om att skapa nice känslor och associationer till det. Och hur gör man det? Jadu, det finns inga genvägar som funkar för alla.

Men en sak är säker: Det är ungefär som det är med människor generellt. Du vill inte vara som den personen som gapar högst och postar för många selfies. Inte heller vill du vara opersonlig och vända kappan efter vinden. Du behöver ha din speciella personlighet, och du måste kunna föra en dialog med människor och tillföra något relevant och spännande i deras liv. 🦄

Ett varumärke är inte en produkt eller tjänst

Därför vill du ha Compani 56 i ditt liv

En skönare inboundbyrå utanför boxen

En skönare inboundbyrå utanför boxen

Compani 56 är en inbound marketingbyrå, på många sätt i ordets rätta bemärkelse – vi gör allt det där man tänker sig att vi gör. Men eftersom vi håller till långt utanför boxen, lite närmre horisonten, närmre bestämt i Karlskrona – har vi en annan utsikt och kan bidra med andra perspektiv.

Vi arbetar proaktivt och slutar aldrig lära oss

Vi arbetar proaktivt och slutar aldrig lära oss

Inget i livet är beständigt. Både teknik och människors värderingar är i ständig utveckling. Det som är självklart idag är det inte imorgon. Vi tycker därför att man ska vara ödmjuk, nyfiken på det som är nytt och aldrig sluta lära sig. Detta är något som genomsyrar hela vår organisation.

Vi är en partner, inte en leverantör

Vi är en partner, inte en leverantör

Om du är ute efter en byrå som levererar exakt det du beställt utan att tänka själv, så ska du inte arbeta med oss. Istället jobbar vi med tough love – och det är för att vi verkligen bryr oss. Självfallet är du som kund och din upplevelse det viktigaste, och just därför kommer vi alltid att vrida och vända på allting.

Senaste nytt från Compani 56

Pressmeddelanden

Hör av dig!

Prata med en inboundbyrå med hjärtat på rätt plats, lite närmre horisonten.

Kontakta oss

KOMMER SEN!

Join our team

Text allmänt om…

Det agila sättet och de 4 pelarna…

Flexibilitet och frihet…

Tjänstepension…

Bonus…

Samarbetet med Hyper Island och studion…

Lite bilder från BTS?

Join our team

Kreativa idéer, känsla för design, exakt resultat.

Join our team

Kreativa idéer, känsla för design, exakt resultat.


Agil organisation
– Individens profession och lösningar går före traditioner och policys.
– Vi anpassar oss efter förändring istället för att alltid hålla oss till en plan.
– Vi förlitar oss på ett strömlinjeformat arbetssätt och digitala verktyg istället för dokumentation och riktlinjer.
– Vi har inte ett enda avtal eller kontrakt med våra kunder eftersom allting bygger på samarbete.


Vår kultur
– Det är högt i tak och tjocka väggar, alltid.
– Vi förstår att förändring är framgång och skapar förbättring.
– Inkluderande attityd gentemot alla, det finns inga “chefer”.
– Feedback är något positivt, även den negativa, den gör oss bättre varje dag.


Transparens
– Ekonomisk transparens för alla i organisationen.
– Går det bra för företaget, ska det gå bra för medarbetaren. (Bonus)
– Transparensen skapar en värdefull medvetenhet.


Unikitet & upplevelser
– Projekt med kreativ frihet som blir del i självförverkligandet.
– Unika resor tillsammans som skapar “vi”-känsla och lojalitet.
– Tillhörighet till ett unikt och framåtlutande varumärke.

Vi är en kommunikationsbyrå som arbetar med strategi, design, reklam, event, PR och innehåll i köpta, egna och förtjänade kanaler. Det är så vi förflyttar varumärken och genererar affärer för våra kunder. Vi arbetar med såväl lokala som internationella kunder och uppdrag.

Vi lovar! Att vi brinner för det vi gör. Att vi gör vårt jobb med lika mycket hjärta som hjärna. Att vi alltid sätter affären i centrum och levererar lönsamma lösningar. Att vi har koll och kontroll ner till minsta kommatecken. Att vi ger lite mer, är lite bättre och inte minst har mycket roligare.