Marknadsföringsbudget – Mall för Excel och Numbers

Ladda ned gratis mall för din marknadsföringsbudget i Excel eller Numbers-format.

Mallen är förberedd och smart uppbyggd för att du enkelt ska komma igång och se hela bilden av intäkter kontra marknadsinsatser.

Smart uppbyggd mall för marknadsföringsbudget

Tänk vad bra det vore om man kunde få en mall för marknadsföringsbudget som är bra strukturerad och ger en bra översikt. Samtidigt ger en uppskattning kring hur man bör tänka när man sätter sin budget. Därför tog vi saken i egna händer och ordnade det — ladda ned vår budgetmall för marknadsföring i antingen Excel eller Numbers här!

Mallen är segmenterad så du enkelt kan fylla i dina siffror för exempelvis digital marknadsföring, Google Ads, SoMe Ads, direktreklam, etc. I mallen ställer du även in total omsättning och hur mycket av intäkterna som skall kolla respektive marknadsföringskanal.

Ladda ned marknadsföringsbudget för Excel (.xlsx)

Fyll i dina uppgifter nedan så får du strax efter ett mail med nedladdningslänk.

Ladda ned marknadsföringsbudget för Numbers (.numbers)

Fyll i dina uppgifter nedan så får du strax efter ett mail med nedladdningslänk.

Behöver du hjälp med din digitala marknadsföring?

Självklart finns vi här om du behöver hjälp med din digitala marknadsföring, eller hur man skall tänka när det kommer till budgetering av marknadsföring. Vi har väldigt lång erfarenhet av marknadsföring inom de flesta branscher och vet vad som funkar, och vad som inte funkar. Hör av dig!

Hör av dig! 🍩

Prata med en varumärkes- och reklambyrå som skapar både resultat och upplevelse.

Ska vi inte höras?

Låt oss ta an den digitala resan tillsammans.