fbpx

Åtta tips för att lyckas på Instagram 2019

Den kompletta guiden till att lyckas på Instagram 2019

Instagram är ett växande socialt medier och det är inte så konstigt att den utvecklas allt mer och mer.

Innehåll

Under 2018 fick vi se en hel del uppdateringar; och som vi förutspådde skulle man satsa en hel del på Instagram stories, nu är det din tur att lyckas på instagram.

Början av 2018 introducerade Instagram GIF:ar till storyn. Halvvägs in på året kunde du som användare spela upp musik i dina stories. Instagram avslutade sedan året med att introducera ytterligare funktioner till storyn. Senast, en funktion som endast tillät dina närmsta vänner att ta del av det du delat med dig av på din story. Frågan är vad som kommer att hända med Instagram 2019. Nedan delar vi med oss av åtta saker du ska hålla kolla på för att lyckas med Instagram 2019.

Läs Så lyckas du på Instagram 2020 – Guide i 10 steg här!

#1 ”Instagram Analytics” kommer att utvecklas ytterligare

Att analysera sin statistik från Instagram har varit populärt den senaste tiden. Men detta året kommer det med garanti att vara ännu större då fler företag har börjat använda sig av Instagram endast för att sälja sina produkter. Genom data och analyser kan man enklare hitta rätt målgrupp och inte betala till massan.

#2 Mer engagemang inom IGTV

IGTV lanserades i somras 2018 och trots stor uppståndelse kring det så gick det inte hela vägen hem. 2019 kan vara den nystart som får igång snacket om funktionen igen. Vi tror att det krävs bättre funktionalitet och navigation för att det ska kunna konkurrera på lika villkor.

#3 Mikro är det nya Makro

Att influensermarknadsföring är en trend har väl knappt undgått någon. Men det faktum att de mindre kontona har visat sig vara mer effektiva tror vi kommer att påverka hur företag tänker kring influensermarknadsföring 2019. Att företag kommer att välja mindre influensers med en mer personligare touch tror vi är nästa steg. Kan detta vara året där mikroinfluensers får fart? På riktigt.

Ladda hem den kompletta guiden till att lyckas på Instagram 2019

Efter du fyllt i formuläret nedan kommer du få tillgång till en länk för nedladdning av pdf:en.

2018 var ett spännande år för Instagram, men vi känner på oss att 2019 kommer att bli ännu bättre, fylld med massa överraskningar!

Hur kommer du lyckas på Instagram detta år? Har du vidare funderingar hur man lyckas på Instagram är du varmt välkommen att prata med oss, så tar vi det vidare därifrån.

Dags att ge ditt varumärke den kärlek det förtjänar? 😍